A növekvő szigetelési falvastagság megkönnyíti a szigetelési vastagság megfelelő méretezését: elég egyetlen csőátmérőre kiszámítani az adott környezetben a szükséges falvastagságot. Az ehhez rendelt számosztály összes többi csőhéja teljesíteni fogja az elvárásokat, bármely csőátmérő esetén.

Antibakteriális összetevője egyedülivé teszi a terméket. Ez a jellemző megakadályozza, hogy a terméken a baktériumok és vírusok megtelepedjenek vagy szaporodjanak. Az AF/Armaflex felületével érintkező kórokozók elpusztulnak.

armaflex_af_kk

MICROBAN – Hatékony antimikróbás védelem
Az AF/Armaflex az első rugalmas szigetelőanyag, mely MICROBAN technológiával rendelkezik. Amikor a baktériumokk kapcsolatba kerülnek a szigetelőanyag felületével, a MICROBAN védelem behatol a mikro-organizmusok szerkezetébe és lehetetlenné teszi azok növekedését és szaporodását. Mivel ez a gyártás során beépített védelem, tehát nem felületi bevonatból keletkező védelem, ezért nem lehet lemosni, nem használódik, kopik el. Ez adja az AF/Armafelx termék védelmét penész ellen. Az új antimikróbás AF/Armafelx ezért ideális megoldás ventilációs vagy légkondícionáló berendezésekhez középületeknél, mint például iskolák, kórházak, idősek otthona, irodák, repterek esetében, ugyanúgy mint gyógyszeripar vagy élelmiszeripar mechanikai rendszereinél. A mikrocellás szerkezetnek köszönhetően ideális a szigetelőanyag műszaki értéke és a szerelés is optimális.
microban
  • Alkalmazási hőmérséklet: -200 oC–105 oC
  • Hővezetési tényező: 0,036 W/mK
  • Páradiffúzióellenállás: > 10.000
  • Tűzállósági besorolás: B1-nehezen éghető
  • Antibakteriális

Letölthető anyagok:

A kategória paraméterei: Elasztomer